Operatie circumcizie pret

pretul operatiei de circumcizie pentru barbati adulti


La clinica noastra, operatia de circumcizie dureaza doar 15 minute si se efectueaza cu un dispozitiv special


Clinica operatie circumcizie
Bucuresti & Timisoara

Vrei sa afli care este pretul operatiei de circumcizie?

Dr. Levy este un chirurg plastician, cu experienta si a efectuat pana in acest moment, cateva sute de operatii de circumcizie, taiere a preputului, frenectomie, revizie de circumcizie (refacere operatie realizata de catre alti chirurgi plasticieni) la barbati si copii care aveau nevoie de operatia de circumcizie din motive medicale: fimoza, balanita, parafimoza sau care au dorit sa faca circumcizia din motive estetice.

 

Avem recenzii excelente de la pacientii nostri si suntem fericiti sa fim in topul preferintelor barbatilor care doresc sa faca operatii estetice!

 

Oferim preturi accesibile pentru operatia de circumcizie, cu posibilitatea de plata in rate de la 6 luni la 5 ani de zile, printr-un partener de credit!

 

Operatia de circumcizie, o poti face la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara! Pentru programari, foloseste datele din pagina de contact sau scrie-ne chiar acum, pe WhatsApp. Vom fi fericiti sa-ti raspundem la intrebari despre pretul circumciziei sau despre cum se desfasoara operatia.

Dr. Levy efectueaza operatia de circumcizie si din motive estetice dar si din motive medicale (fimoza severa, balanita, balanopostita, etc.)

chirurg plastician circumcizie

Pretul operatiei de circumcizie – cat costa in Bucuresti & Timisoara

Daca doresti sa afli care este costul (pretul) operatiei de circumcizie, te invitam sa ne contactezi telefonic sau pe WhatsApp. In general, pentru un barbat adult, pretul operatiei de circumcizie in clinica noastra de chirurgie plastica din Bucuresti si din Timisoara, este de 1500 de euro pentru un barbat adult (cu anestezie locala) si GRATUIT pentru un copil cu varsta de pana in 10 ani!

 

Atentie! Pentru copii, costul operatiei de circumcizie este GRATUIT! Veti plati doar dispozitivul cu care se efectueaza circumcizia (400 de euro) si in caz de nevoie sau la cerere, medic anestezist, pentru anestezie generala (600 de euro).

 

In cazul in care este nevoie de reconstructie complexa a penisului, grefe de piele/lambouri, se vor adauga costuri suplimentare.

 

Tratam unele dintre cele mai complexe probleme ale penisului si preputului, inclusiv:

– preputul care nu poate fi tras inapoi
– aderente ale pielii penisului
– revizuirea circumciziei
– grefe de piele
– tratamentul fimozei
– frenoplastie
– circumcizie

Operatie de circumcizie cu plata in rate

La Clinica de chirurgie plastica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara, operatia de circumcizie, se poate efectua cu plata in rate. Daca circumcizia, revizuirea circumciziei sau frenulectomia sunt efectuate din motive non-medicale sau estetice, asigurarea medicala nu acopera de obicei costurile circumciziei.

Consultatie si operatie in aceeasi zi

Oferim un serviciu inovator de consultatie si circumcizie in aceeasi zi pentru barbatii ocupati sau care calatoresc pentru a efectua o circumcizia in clinica noastra. Acest lucru va permite sa faceti in acelasi timp, consultatia initiala si operatia de circumcizie. Pentru multi barbati care vin la clinica noastra din alte zone din Romania sau din Europa, acest lucru se poate traduce in economii semnificative.

Circumcizie cu recuperare rapida

Dr. Levy este instruit si specializat in evaluarea si tratamentul problemelor ce tin de chirurgia plastica la barbati. Dr. Levy intelege provocarile care creaza problemele de la nivelul penisului, cum ar fi: durerea penisului, taieturile de la nivelul preputului, balanita, fimoza, parafimoza, iritatia si curbura, care le afecteaza pacientilor nostri, relatiile lor si stima de sine.

 

In virtutea experientei si abilitatilor, Dr. Levy poate oferi o optiune de tratament eficienta pentru aproape fiecare barbat care doreste sa efectueze procedura de circumcizie.

Alege sa faci circumcizia la clinica noastra, iar penisul tau, va fi fericit!

pret circumcizie; preturi circumcizie; cat costa circumcizia; cat este operatia de circumcizie; preturi circumcizie romania;

Programare operatie circumcizie
Call Now Button