Ce este circumcizia?


Operatia de circumcizie dureaza doar 15 minute si se efectueaza cu un dispozitiv special, fara incizii & cusaturi clasice! Recuperarea este rapida!


Clinica operatie circumcizie
Bucuresti & Timisoara

La ce ajuta circumcizia?

Procedura presupune taierea chirurgicala a preputului (stratul de piele si tesutul mucoasei care acopera in mod normal glandul (capul) penisului). Acest strat dublu este cunoscut sub numele de preput. Majoritatea pacientilor care fac aceasta operatie, sufera de: fimoza, balanita sau de alte afectiuni la nivelul penisului.

 

Pentru ce este preputul acolo?

Preputul este o piele lasata pe care penisul o ocupa cand este erect. Este un invelis de piele mobil pentru penis in timpul actului sexual, reducand frecarea si nevoia de lubrifianti artificiali si permitand glandului si preputului sa se stimuleze reciproc in mod natural.

 

Care sunt motivele pentru care se face circumcizia?

Igiena: Se spune adesea ca un penis circumcis este mai curat sau mai usor de mentinut curat. Smegma (o substanta naturala compusa din celule moarte ale pielii, flora normala si secretii care contin agent natural antibacterian lizozim) se acumuleaza mai des atunci cand preputul este prezent.

 

Infectii: Riscul redus de infectii ale tractului urinar (ITU); risc redus de cancer penian; risc redus de cancer de col uterin la parteneri; risc redus de boala cu transmitere sexuala (BTS).

 

Dr. Levy efectueaza operatia de circumcizie, printr-o metoda speciala. Dureaza doar 15 minute iar recuperarea este usoara si rapida. Suferi de fimoza sau parafimoza? Nu mai sta pe ganduri! Programeaza-te acum!

cel mai bun chirurg plastician Romania operatii de circumcizie

Ce optiuni de tratament exista?

Sunt multe variante chirurgicale pentru tratament si din acest motiv va asteptam la consultatie pentru a stabili exact cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Cea mai recomandata si practicata operatie este Circumcizia cu APARAT AUTOMAT.

1. Capsare chirurgicala cu APARAT AUTOMAT

In acest tip de circumcizie, se utilizeaza un dispozitiv automat, pentru efectuarea interventiei chirurgicale. Cel mai frecvent este utilizat pentru procedura de circumcizie, dispozitivul tip APARAT AUTOMAT de ultima generatie. Un dispozitiv special este aplicat peste penis pentru a indeparta preputul. Dupa procedura ramaneti cu un inel special din silicon, folosit pentru a mentine straturile taiate ale pielii impreuna. Dupa cateva zile, inelul din silicon cade singur.

2. Operatie clasica de circumcizie

In chirurgia conventionala, cutitul sau lama chirurgicala sunt utilizate ca instrument pentru a efectua procedura. Sansele de sangerare sunt relativ mai mari.

 

  • este rezervat doar pentru cazurile in care alte metode de circumcizie nu pot fi utilizate.
  • timpul de recuperare este relativ mai lung si trebuie acordata mai multa atentie plagii pana cand se vindeca complet.

Operatia este dureroasa?

Nu este nimic sever sau insuportabil. Dupa operatie, vi se va oferi o reteta de medicamente speciale pe care sa le luati in caz de nevoie, pana la recuperarea completa.

Ce anestezie se face?

Procedura se face sub anestezie locala. Este cea mai sigura si cea mai potrivita forma de anestezie pentru aceasta procedura speciala, cu o durata de aprox. 15 minute.

Voi avea nevoie de internare?

In general circumcizia se face ca o procedura de zi. Se recomanda o spitalizare de 1-2 ore in clinica noastra. Sansele sa ramaneti mai mult cresc daca aveti asociate alte afectiuni.

Ce investigatii sunt necesare?

Investigatiile de sange de rutina se fac pentru a asigura faptul ca procedura de circumcizie este efectuata in siguranta. Puteti face analizele la clinica noastra!

Cat costa circumcizia?

Pretul unei circumcizii cu APARAT AUTOMAT, efectuata la una dintre clinicile noastre din Bucuresti sau din Timisoara, il puteti afla daca accesati pagina preturi.

Ce este fimoza?

Incapacitatea de a retrage pielea preputului se numeste fimoza. Difera de incapacitatea de a retrage pielea preputului la copii, care este normala.

 

Care sunt simptomele fimozei?

Balonarea penisului in momentul urinarii. Incapacitatea de a trage inapoi pielea pretului. Se retrage doar partial pielea preputului.

 

Ce este parafimoza?

Parafimoza este o afectiune in care pielea se retrage, dar nu revine la pozitia initiala. In general, se intampla in timpul erectiei. Pericolul este ca, daca pielea retrasa nu revine la pozitia initiala, atunci aceasta poate provoca presiune pe axul penisului si poate opri alimentarea cu sange. Ca urmare, umflarea si durerea apar la varful penisului si exista leziuni permanente ale tesuturilor penisului.

Care sunt riscurile operatiei de circumcizie?

Ca orice alta interventie chirurgicala, circumcizia are de asemenea, riscuri si complicatii. Cu toate ca sansele sunt minore, este important sa fiti constienti de ele si sa le intelegeti inainte de a opta pentru procedura.

 

Sangerare: se cunoaste faptul ca chirurgia conventionala provoaca sangerari, iar metodele de circumcizie cu laser si APARAT AUTOMAT – sangerari foarte putine sau chiar deloc.

 

Infectie: acest lucru este extrem de important dupa terminarea interventiei chirurgicale. Ingrijirea la domiciliu este necesara pentru a mentine igiena si siguranta penisului circumcis.

Programare operatie circumcizie
Call Now Buttonclick Apelare pt detalii