Injectare canamicina

ai cautat injectare canamicina in penis si vrei sa faci aceasta procedura? citeste mai jos de ce este INTERZISA si de ce NU este bine sa faci aceasta greseala

Clinica scoatere kanamicina
Bucuresti & Timisoara

Injectare canamicina

Injectarea de cananicina in penis, este o problema foarte serioasa, care trebuie tratata cu maxima responsabilitate! Cei mai multi pacienti care vin la clinica noastra, dupa ce au trecut printr-o procedura de injectare de canamicina, au nevoie de reconstructie a penisului sau de eliminare a tesutului necrozat.

 

Marea majoritate a barbatilor care au ales sa-si injecteze aceasta substanta la nivelul pielii penisului, nu au fost informati de riscurile si complicatiile care pot aparea.

 

Nu este de joaca si NU trebuie sa amanati o vizita medicala

Daca v-ati injectat canamicina in penis si aveti probleme, cum ar fi: dureri, inflamatii la nivelul pielii, fimoza etc. prezentati-va de urgenta pentru un consult medical! Nu este de joaca, zona fiind foarte sensibila & predispusa la necroza sau in cazuri rare, la amputare.

 

Va asteptam la Clinica Dr. Levy Medical Center in Bucuresti sau in Timisoara!

injectare canamicina; injectare canamicina in penis; am injectat canamicina in penis; canamicina injectata in pielea penisului; scoatere canamicina din penis;

Programare operatie circumcizie
Call Now Button