Kanamicina penis

Ai injectat Kanamicina in Penis? Cauti scoatere (topire) Kanamicina din penis? Ai facut marirea / ingrosare de penis cu Kanamicina?

Contacteaza-ne acum, pentru a primi tratament de specialitate

Clinica scoatere kanamicina
Bucuresti & Timisoara

Chirurg plastician (clinica medicala) pentru operatii de circumcizie barbati sau copii

Procedurile de imbunatatire & augmentare a penisului, devin din ce in ce mai frecvente la barbatii care doresc sa obtina o alta forma a penisului, de cele mai multe ori, rezultatul dorit fiind ingrosarea circumferintei acestuia.

 

Una dintre substantele cele mai des intalnite in astfel de situatii, este: injectarea de Kanamicina. Entuziasmul momentului si asteptarile nerealiste, ii determina barbatii care fac injectarea de Kanamicina in penis, sa nu se informeze si despre efectele secundare & potentialele riscuri.

 

Din videoclipurile de reconstructie penis, in urma injectarii cu kanamicina, pe care le puteti gasi postate pe canalul de Youtube: Dr. Levy Medical Center, puteti vizualiza si intelege, efectul dezastruos al injectarii cu Kanamicina, in penis.

 

Poze cu rezultate efectelor injectarii de Kanamicina in penis, pot fi vizualizate daca dai click aici.

O parte dintre efectele secundare ale injectarii cu Kanamicina, sunt:
– deformarea penisului
– fibroza
fimoza
– ulceratii
– disfunctii erectile
– necroza

 

In astfel de situatii, tratamentul principal, este chirurgical si este adaptat in functie de complexitatea cazului: excizia tesutului necrotic, reconstructie si scoaterea Kanamicinei din penis.

Excizie Kanamicina de la nivelul penisului

Dr. Levy este un chirurg plastician cu experienta in operatii de reconstructie la nivelul penisului. Daca doresti mai multe detalii despre aceasta procedura, contacteaza-ne si programeaza o consultatie la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara.

 

De ce aleg barbatii sa injecteze Kanamicina in penis?

Marea majoritate a barbatilor care doresc sa faca procedura de injectare cu Kanamicina in penis, sunt persoane care au o viata normala din punct de vedere sexual. Acestia doresc sa imbunatateasca aspectul penisului, din motive personale, care tin de multumirea proprie sau a partenerei.

 

Imbunatatirea aspectului penisului cu Kanamicina, este o practica ilegala, nerecomandata de catre medici si cauzeaza efecte dezastruoase pentru absolut toate persoanele care fac aceasta procedura! Din acest motiv, de cele mai multe ori, procedura de injectare cu Kanamicina este realizata de catre persoane fara pregatire medicala!

 

Atentionare! NU va injectati Kanamicina sau orice alt fel de substanta la nivelul penisului: parafina, acid hialuronic, ulei, vaselina etc. pentru ingrosarea acestuia. Va veti face rau singuri si veti avea nevoie de operatie de reconstructie a penisului!

cel mai bun chirurg plastician Romania operatii de circumcizie

injectare kanamicina in penis; kanamicina injectata in penis; mi-am injectat kanamicina in penis; scoatere kanamicina din penis; probleme kanamicina penis; simptome; infectie; inflamatie; necroza penis; kanamicina sub piele penis; marire penis cu kanamicina; ingrosare penis; topire kanamicina; cum se topeste;

Programare operatie circumcizie
Call Now Buttonclick Apelare pt detalii