Reconstructie penis?

operatie de reconstructie chirurgicala a penisului

Clinica reconstructie penis
Bucuresti & Timisoara

Despre reconstructia penisului?

Reconstructia estetica a penisului, se face pentru a repara anomalii sau pentru a trata boli ale penisului. La Dr. Levy Medical Center Bucuresti & Timisoara, se pot face procedurile de: reconstructie penis, implant testicular, circumcizie, excizie Kanamicina, refacerea cicatricilor ca urmare ale unor alte proceduri la nivelul penisului & altele.

 

De ce au unii pacienti nevoie de reconstructie a penisului?

Unele boli, precum: Fimoza sau Balanita, pot cauza deformari ale preputului, prin urmare, fiind nevoie de operatia de circumcizie. Desi operatia de circumcizie, are scopul de a imbunatati aspectul penisului dar si functionalitatea acestuia, prin indepartarea pielii preputului, care este o cauza frecventa de afectiuni la nivelul penisului.

 

La Dr. Levy Medical Center – folosim tehnici avansate de reconstructie a penisului, pentru a face operația eficienta si recuperarea cat mai usoara posibil pentru tine.

 

Este posibil sa ai nevoie de reconstructia penisului pentru:

– indreptarea penisului indoit sau curbat
– repararea cicatricilor
– tratarea necrozei ca urmare a injectarii de substante de ingrosare a penisului: Kanamicina, Acid Hialuronic etc.

circumcizia penisului

In ce situatii se mai face reconstructia de penis

Defectele totale sau partiale ale penisului care necesita reconstructie pot rezulta dintr-o varietate de mecanisme, de la trauma la diverse boli.

 

Amputatia penisului a fost raportata de-a lungul timpului, din cauze variind de la violenta domestica pana la cazuri atat de bizare, cum ar fi strangularea de catre o piuliță metalica sau sau autoamputarea.

 

Acolo unde penisul este intact si amputat brusc, replantarea microchirurgicala are cel mai bun rezultat. Mai des, adaugarea de tesut adiacent sau indepartat este necesara pentru a realiza o reconstructie functionala si estetica potrivita.

 

Daca te afli in situatia de a avea nevoie de procedura de reconstructie penis, contacteaza-ne pentru a programa o consultatie!

reconstructie penis; reconstruire penis; refacere penis; operatie refacere penis; cost reconstructie penis;

Programare operatie circumcizie
Call Now Button